visa turki pikeun wargi cina

Visa Turki pikeun warga Cina: pituduh anu pondok

Anjeun tiasa kéngingkeun visa Turki online di e-Visa Républik Turki. Warga Cina gampang kéngingkeun visa pikeun cicing sakedik di Turki, pikeun wisata, atanapi pikeun bisnis. Upami anjeun peryogi dukungan deui pikeun daptar visa Turki salaku warga nagara Cina anjeun tiasa nganggo jasa visa sapertos kitu iVisa or VisaHQ.
Pikeun kéngingkeun visa kerja pikeun Turki, anjeun kedah ngalamar babarengan sareng perusahaan di masa depan anjeun di Turki. Anjeun tiasa ngalakukeun éta di kedutaan Turki lokal anjeun atanapi di Turki, baca didieu ngeunaan kumaha kéngingkeun ijin damel di Turki. Upami anjeun hoyong milarian padamelan di Turki anjeun tiasa maca didieu kumaha milari padamelan di kalkun

Pikeun kéngingkeun visa pelajar, kami henteu nyerat tulisan ngeunaan éta, janten kanggo ayeuna, tingali ieu Artikel Studee, éta dina basa Inggris janten nganggo Google Tarjamah upami anjeun peryogi. Tapi tetep, anjeun peryogi tempat diajar heula, janten tingali didieu ngeunaan sababaraha universitas Turki anu saé
Dina waktos ayeuna, April 2021, anjeun masih kedah nyandak tés sareng ngeusian formulir ieu sateuacan kadatangan pikeun asup ka Turki, tapi kanggo anu paling diénggalan larangan perjalanan ka Turki pariksa Pusat Wisata IATA sareng kontak maskapai anjeun sateuacan ngumbara. 

Naha Cina tiasa lebet Turki?

Leres, tapi anjeun peryogi visa heula. Upami anjeun ngagaduhan paspor Cina, anjeun tiasa kéngingkeun visa online di halaman wéb e-Visa tina Républik Turki Sistem Aplikasi Visa Éléktronik.

Kumaha carana kéngingkeun visa Turki pikeun warga Cina?

Upami anjeun ngagaduhan paspor Cina, anjeun tiasa kéngingkeun visa online di halaman wéb e-Visa tina Républik Turki Sistem Aplikasi Visa Éléktronik. Anjeun tiasa nerapkeun iraha waé sareng iraha waé sareng anjeun kedah nampi jawaban kirang ti 48 jam.
Visa Turki anjeun bakal valid ti dinten kadatangan anjeun salami total waktos 180 dinten, tapi anjeun henteu tiasa leres-leres cicing di nagara éta salami poé 30.
Anjeun bakal kéngingkeun sababaraha visa éntri, éta hartosna anjeun tiasa lebet sareng kaluar Turki sakalian anu anjeun pikahoyong salami 180 dinten éta, salami anjeun henteu cicing langkung ti 30 dinten di Turki. 

Sabaraha lami kanggo nyandak visa ka Turki?

Kurang ti 48 jam, éta anu disarankan ku halaman wéb e-Visa resmi. Upami anjeun hoyong kéngingkeun langkung gancang anjeun tiasa ngalarapkeun iVisa sareng kéngingkeun visa anjeun kirang ti 24 jam, 4 jam, atanapi bahkan 30 menit. 

Kumaha carana kéngingkeun bantosan ngeunaan aplikasi visa anjeun?

Anjeun tiasa ngadaptar pikeun visa Turki nyalira di halaman wéb e-Visa resmi dimana aranjeunna gaduh ogé a halaman patarosan anu sering ditaros (FAQ) dina basa Cina.

Tapi upami anjeun peryogi visa Turki kirang ti 24 jam atanapi upami anjeun peryogi bantosan pitulung pribadi pikeun aplikasi visa anjeun anjeun tiasa ngalangkungan layanan visa anu dipercaya, siga iVisa.

Menta bantosan langkung seueur pikeun warga negara Cina di iVisa 

Dimana kuring ngajukeun visa Turki?

Panawaran pikeun visaon sorangansareng iVisa
Aplikasi Visanuhunnuhun
Naséhat Ahlisababaraha dina halaman kontakenya ku pesen, email, atanapi telepon
Pariksa dokumén sateuacan dikintunkeunNonuhun
Maca deui, Larapkeun

Maca deui, Larapkeun

Sakumaha seueur visa pikeun Turki pikeun Cina?

60 dollar AS ditambah biaya pembayaran online, kirang ti dua dolar biasana gumantung kana cara pembayaran anjeun. The halaman wéb e-Visa resmi nampi seueur metode pamayaran anu béda.

Naha warga Cina tiasa kéngingkeun visa nalika sumping di Turki?

NO, sakumaha anu dikonfirmasi ku halaman wéb resmi e-Visa Republic of Turkey, janten anjeun kedah kéngingkeun visa sateuacan sigana bahkan maskapai anjeun moal ngantep anjeun dina pesawat tanpa visa.

Hal-hal anu anjeun hoyong terang sateuacan ngamimitian aplikasi e-Visa di halaman wéb e-Visa resmi

Paspor anjeun kedah valid sahenteuna genep bulan deui ti dinten anjeun badé sumping ka Turki.

e-Visa ngan ukur valid pikeun wisata sareng bisnis atanapi acara dagang, sanés kanggo damel atanapi diajar.

Ku ngaklik "Larapkeun Ayeuna" dina halaman wéb e-Visa resmi sareng milih kawarganagaraan anjeun anjeun tiasa mastikeun eligibility e-Visa anjeun.

A e-Visa anu kapisah kedah diala kanggo unggal panumpang, kalebet murangkalih, sanaos murangkalih kalebet kana paspor sepuhna.

Anjeun dikirim e-mail sareng konéksi pikeun ngaunduh e-Visa anjeun. Nalika anjeun lebet sareng angkat ti Turki, mangga nyetak atanapi jaga email e-visa anjeun sareng anjeun.

Punten perhatoskeun yén anjeun kedah ngajukeun pamundut énggal upami anjeun hoyong lebetkeun sateuacan tanggal anu parantos ditangtoskeun.

Saatos prosés na, henteu aya detail anu diperbarui saatos e-Visa diolah. Anjeun tanggel waler pikeun mastikeun yén inpormasi anjeun sami sareng inpormasi paspor anjeun. E-Visa anjeun sanésna henteu valid, sareng teu aya anu mayar deui.

Anjeun tiasa ngahubungi e-Visa Pitulung meja pikeun sadaya inpormasi salajengna ngalangkungan "Hubungi Kami"


Tautan afiliasi parantos dianggo dina eusi di luhur salaku cara pikeun urang ngabiayaan karya urang. Kami masih bagikeun sareng anjeun inpormasi paling dipercaya anu tiasa kami mendakan.

Panutup di luhur nyaéta Poto ku Tanjir Ahmed Chowdhury on Unsplash

44 Tampilan