Nagara bébas Visa Jepang

Ayeuna, paspor Jepang rengking kahiji dina Guide Passport Ranking Index (GPRI). 196 nagara tiasa didatangan tanpa visa. Kalayan skor mobilitas anu pang hébatna, akibatna dianggap paspor anu paling dipikaresep di dunya. Kalayan aksés bébas visa ka Brazil, Uni Éropa, Inggris, Uni Émirat Arab (UEA), ogé sadayana 50 nagara bagian Amérika Serikat anu sayogi pikeun anu ngagaduhan paspor Jepang, dunya mangrupikeun tiram anjeun! Sakitar 33 nagara peryogi visa pikeun anu gaduh paspor Jepang. Di Ghana, Kuba, sareng Rusia, visa diperyogikeun.

Jumlah nagara anu ngamungkinkeun para paspor Jepang lebet tanpa visa (nyaéta nagara-nagara bebas visa) ditambihkeun kana jumlah nagara anu ngamungkinkeun para paspor Jepang lebet ku kéngingkeun visa nalika kadatangan (nyaéta nagara-nagara anu parantos sumping) atanapi otorisasina perjalanan éléktronik (ie nagara-nagara datangna) (eTA). Ayeuna aya 142 nagara paspor Jepang bébas visa, 44 nagara Jepang visa anu sumping, sareng 10 nagara eTA.

Panyekel paspor Jepang tiasa nganjang ka 196 nagara, naha tanpa visa, kalayan visa nalika sumping, atanapi nganggo otorisasina perjalanan éléktronik (eTA). Hasilna, paspor Jepang aya dina urutan nomer hiji di dunya.

Yen Jepang (JPY) mangrupikeun mata uang resmi nagara éta, kalayan kurs ayeuna JPY 103 kana dolar AS. Nagara ieu ngagaduhan ékonomi terbuka, sareng PDB langkung tina $ 5.4 triliun, janten ékonomi kaopat panggedéna sadunya. Éta gaduh penghasilan per kapita $ 43,194 dolar. Sektor jasa sareng industri nyatakeun seueurna GDP. Mobil motor, alat-alat listrik, sayuran, bijil, sareng lauk mangrupikeun ékspor primér. Kusabab tanaga kerja anu seueur terlatih sareng rupa-rupa, nagara ieu diantara pamimpin dunya dina téknologi sareng prosés industri.

Daptar Nagara anu aksés bébas visa:

Éntri bébas Visa:

  • Albania
  • Andorra
  • Anguilla
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Aruba
  • Austria
  • Bahama
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bonaire, St. Eustatius sareng Saba
  • Bosnia jeung Hérzégovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Kapuloan Virgin Britania
  • Brunéi
  • Bulgaria
  • Kapuloan Kayman
  • Chili
  • Cina
  • Colombia
  • Kapuloan Cook
  • Kosta Rika
  • Kroasia
  • Curacao
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Dominica
  • Républik Dominika
  • Ékuador
  • El Salvador
  • Éstonia
  • Eswatini
  • Kapuloan Falkland
  • Kapuloan Faroe
  • Fiji
  • Finlandia
  • Perancis
  • Guiana Perancis
  • Polinésia Perancis
  • Hindia Kulon Perancis
  • Géorgia
  • Jérman
  • Gibraltar
  • Yunani
  • Greenland
  • Grénada
  • Guam
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • Indonesia
  • Irlandia
  • Israél
  • Itali
  • Jamaica
  • Kazakhstan
  • Kiribati
  • Kosovo
  • Kyrgyzstan
  • Laos
  • Latvia
  • Lésotho
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • macao
  • Malaysia
  • Malta
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Méksiko
  • Mikronésia
  • Moldova
  • Monaco
  • Mongolia
  • Monténégro
  • Montserrat
  • Maroko
  • Myanmar
  • Namibia
  • Walanda
  • Kalédonia anyar
  • Nikaragua
  • Niue
  • kalér Makédonia
  • Kapuloan Mariana Kalér
  • Norwégia
  • Territories Paléstina
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Qatar
  • reuni
  • Romania
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Saint Lucia
  • San Marino
  • São Tomé jeung Príncipe
  • Sénégal
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slowakia
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Spanyol
  • St. Héléna
  • St. Maarten
  • St. Piér jeung Mikélon
  • St Vincent sareng Grenadines
  • Suriname
  • Swédia
  • Swiss
  • Taiwan
  • Thailand
  • Trinidad jeung Tobago
  • Tunisia
  • kalkun
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos
  • Ukraine
  • karajaan Inggris
  • Uruguay
  • Uzbékistan
  • Vanuatu
  • Vatikan Kota
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Wallis jeung Futuna

Visa dina Kadatangan:

  • Azerbaijan
  • Bahrain
  • Bangladés
  • Kamboja
  • cape Verde
  • Komoro
  • Mesir
  • Ethiopia
  • Gabon
  • Guinea-Bissau
  • India
  • Iran
  • Iraq
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Libanon
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Maladéwa
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritania
  • Mozambik
  • Nepal
  • Oman
  • Palau
  • Papua New Guinea
  • Rwanda
  • Samoa
  • Arab Saudi
  • Seychelles
  • Sierra Leone
  • Kapuloan Solomon
  • Somalia
  • Tajikistan
  • Tanzania
  • Timor-Lésté
  • Togo
  • Tonga
  • Tuvalu
  • Uganda
  • Uni Émirat Arab
  • Zambia
  • Zimbabwé

eTA Visa

  • Samoa Amérika
  • Australia
  • Kanada
  • Selandia Baru
  • Island Norfolk
  • Pakistan
  • Puerto Rico
  • Sri Lanka
  • Amérika Serikat
  • AS Parawan Isla

Visa Online:

  • Angola
  • Bénin
  • Djibouti
  • Rusia
  • Sudan Kidul

Visa Diperyogikeun:

  • Apganistan
  • Aljazair
  • Butan
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kamerun
  • Républik Aprika Tengah
  • Chad
  • Kongo
  • Kongo (Dem. Rep.)
  • Cote d'Ivoire (Basisir Gading)
  • Kuba
  • Guinéa Khatulistiwa
  • Éritréa
  • Gambia
  • Ghana
  • Guinea
  • Liberia
  • Libya
  • Mali
  • Nauru
  • Niger
  • Nigeria
  • Koréa Utara
  • Sudan
  • Suriah
  • Turkménistan
  • Yaman

35 Tampilan