visa Mexico pikeun Itali

Kumaha carana kéngingkeun visa ka Mexico pikeun urang Itali? Pitunjuk anu pondok

Anjeun parantos mutuskeun pikeun nganjang ka salah sahiji nagara anu paling saé di dunya, Méksiko! Anjeun bakal leres naros ka diri mana dokumén anu anjeun peryogikeun: sabab ampir-ampiran, pikeun nagara-nagara di luar Uni Éropa, kartu idéntitas henteu cekap. 

Naha kuring peryogi visa pikeun angkat ka Mexico? 

teu, Urang Itali henteu peryogi visa pikeun ngumbara ka Méksiko, bertentangan sareng naon anu anjeun pikirkeun. Anjeun teu kedah visa anu pas pikeun lebet Mexico nganggo paspor Italia. Tapi anjeun peryogi Kartu Wisata atanapi Bentuk Imigrasi Multiple (FMM) atanapi, dina basa Spanyol, 'Forma Migratoria Múltiple'.

Kartu Wisata mangrupikeun formulir anu tiasa anjeun ngeusian di bandara nalika dugi ka Mexico. Urang Itali tiasa angkat ka Mexico tanpa visa sareng tetep dugi ka 180 dinten.

Anjeun tiasa ogé daptar Kartu Wisata sateuacan anjeun ngarambat nyalira didieu dina halaman wéb Pamaréntah Méksiko, tapi upami anjeun peryogi langkung bantosan sareng pastikeun anjeun gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun ku anjeun tiasa ngalangkungan layanan visa anu dipercaya, sapertos iVisa, anu asalna tina basa Italia ogé.

Dina waktos ayeuna, April 2021, anjeun masih kedah ngeusian bentuk kasihatan sateuacan sumping ka lebet Mexico, formulir ieu mangrupikeun angkét idéntifikasi faktor résiko dina palancong atanapi, dina basa Spanyol, 'Cuestonarion de identificacion de factores de riesgo en viajeros'.
Kanggo larangan perjalanan anu paling diénggalan ka Mexico parios ka Pusat Wisata IATA sareng kontak maskapai anjeun sateuacan ngumbara. 

Kumaha carana kéngingkeun bantosan ngeunaan aplikasi visa anjeun?

Italia henteu peryogi visa tapi aranjeunna kedah ngadaptarkeun Kartu Wisata. Anjeun tiasa ngalakukeun éta Ieuh atanapi upami anjeun peryogi bantosan gancang sareng pribadi sareng kartu wisata anjeun anjeun tiasa ngalangkungan layanan visa anu dipercaya, sapertos pisa.

Baca langkung seueur sareng daptar di iVisa
(ogé dina basa Italia upami anjeun resep)
 

Naon Formulir Imigrasi Multiple (FMM)?

Sakali anjeun sumping, anjeun kedah ngeusian formulir sareng aparat satempat. formulir ieu biasana gratis kusabab hargana, 575 peso Méksiko, kuduna parantos kalebet kana tikét hiber anjeun, anjeun tiasa parios perkawis éta di perusahaan maskapai.

Méksiko sanés hiji-hijina nagara anu ngajukeun solusi langsung di bandara tibatan visa tradisional ngalangkungan kedutaan, Kuwait ogé nawiskeun alternatif anu sami. Seueur jalma henteu raoseun upami teu aya dokumén nalika ngumbara atanapi ideu kedah nyungkeun éta di nagara deungeun. Kituna tibatan nyungkeun Kartu Wisata di bandara saatos sumping, saatos seueur jam perjalanan sareng sadaya koper, anjeun tiasa ngalaksanakeunna sateuacan raoseun ti bumi.

Anjeun tiasa ngadaptarkeun Kartu Wisata FMM didieu dina halaman wéb Pamaréntah Méksiko, halaman wéb ieu nganggo basa Spanyol, Inggris, Jepang, Cina sareng Korea, janten anggo Google Translate upami anjeun hoyong ningali dina basa anu sanés.
Pikeun nerapkeun anjeun ngan ukur peryogi:
paspor anu sah,
email (pastikeun éta leres sabab ieu dimana dokumén bakal dikirim ka anjeun),
tikét pesawat kaasup nomer hiber) sareng
sababaraha bentuk pamayaran éléktronik pikeun mayar jasa.

Anjeun ogé tiasa ngalakukeun Kartu Wisata di iVisa, baca langkung seueur
(ogé dina basa Italia upami anjeun resep)
 

Sakumaha Kartu Wisata pikeun Méksiko?

Aya dua jinis Kartu Wisata (FMM) dumasarkeun kana pesawat atanapi darat. Dina kasus anu pertama, anjeun moal mayar nanaon pikeun layanan kusabab hargana kalebet kana tikét pesawat anjeun, dina kadua urang kedah nambihan pesos 575, anu 24 euro, atanapi 188 Yuan Cina atanapi 29 dolar AS.

Akhirna, aya waktos pamrosésan anu béda-béda mimitian ti 15 menit dugi ka maksimal hiji dinten damel. Upami anjeun peryogi anu langkung gancang milari bantosan, dina basa Italia, di iVisa

Baca langkung seueur sareng daptar di iVisa, sayogi dina basa Italia 

Méksiko mangrupikeun tujuan wisata paling populér di dunya. Jalma-jalma, ti sadayana penjuru dunya, ngadatangan pantai anu cerah atanapi situs sejarah kuno na. Acara budaya, arsitektur, sareng kaéndahan alam ngajantenkeun langkung seueur tibatan ukur tempat anu dituju.  


Tautan afiliasi parantos dianggo dina eusi di luhur salaku cara pikeun urang ngabiayaan karya urang. Kami masih bagikeun sareng anjeun inpormasi paling dipercaya anu tiasa kami mendakan.

Panutup di luhur nyaéta Samudra a Calle 14 2, Río Lagartos, Messico. Poto ku Gabriele Francalanci on Unsplash.

28 Tampilan