Toners raray pangsaéna Kanggo Usum Panas di India! Pariksa Ieuh!

Rutinitas perawatan kulit dasar 3 tahap anu kami turutan. Éta kalebet beberesih, toning, pelembab. Tapi seuseueurna urang henteu nganggo toner. Kusabab éta henteu penting pisan pikeun ngabersihkeun sareng ngabasmi sareng ngalangkungan. Toner masih, mangrupikeun unsur anu penting pisan dina sistem perawatan kulit urang.
Éta mastikeun yén kulit urang bersih, tahan cai, sareng séhat. Toner ogé kedah dipilih numutkeun jinis kulitna. Sapertos sadayana produk perawatan kulit anu sanés.
Di dieu dina tulisan ieu, kami bakal nawiskeun daptar toner pikeun dianggo dina panén India. Toner ieu ngaleupaskeun minyak tambahan sareng ngajaga pori-pori bersih.

1. Wah Élmu Kulit Vitamin C Toner

Naon anu diomongkeun ku toner nyanghareupan kulit ieu?

Cageur kulit anjeun nganggo WOW Science Science Vitamin C Skin Mist Toner. Éta nebula raray pelembab sareng ngarevitalisasi. Éta nyayogikeun anjeun kulit lemes sareng éndah. Semprot ieu nyayogikeun anjeun kaunggulan ganda tina toner sareng halimun.

Fitur:

  • Toner anu hidrat sareng nyucikeun polutan sésana.
  • Éta masihan kaunggulan ganda tina toner sareng face mist. Éta nganggo minyak atsiri sareng jeruk nipis, dukun hazel, sareng lidah buaya.
  • Hidrasi nebula nyayogikeun pamulihan kulit kusam. Éta nyumbang kana tékstur sareng penampilan kulit, sahingga katingalina caang sareng seger.
  • Nebula ieu méréskeun kulit ku nyabut résidu tina solekan sareng polutan anu sanés. Éta ogé bakal nada pori-pori tanpa ngagaringkeun sebum tambahan tina kulit.
  • Toner ieu nyiapkeun kulit supados pelembab sareng rehidrasi langkung hadé nyerep. Éta ngabantuan mulangkeun penghalang gajih sareng uap alami kulit.

2. Tonus Basiltone Basiléon Teratai

Naon klaim toner raray ieu?

Toner raray ieu kanggo kulit berminyak. Éta dieusi ekstrak bonténg sareng daun kemangi. Éta ngabantosan ngabersihan kulit anjeun sareng teundeun polutan dina pori-pori anjeun via jero jerona kulit anjeun. Kalayan bantosan ekstrak bonténg, toner ieu nawiskeun sensasi pikaresepeun pikeun kulit anjeun.

Turunna signifikan dina iritasi sareng beureum. Karakteristik anti baktéri ekstrak Daun Basil anu aya dina toner ieu. Ngajagaan kulit anjeun tina polutan sareng organisme luar.

3. Toner Plum Héjo Toner

Naon klaim toner raray ieu?
Toner plum ieu tanpa alkohol. Anjeun kedah-nambihkeun ieu kanggo kulit anu bersih, lemes, sareng nada.
Anjeun tiasa ngalaman cangkeng dina kulit anjeun - sampurna pikeun pori-pori anu ngagedean.

Ekstrak téh antioksidan organik anu nyegah cacad sareng jarawat. Sareng exfoliasi hampang sareng asam glikolik tina kokotor sareng sél paéh. Bebas alkohol 100 persen!

4. Biotique Bio Timun Pori Ngencet Toner

Naon klaim rai kulit ieu?
Toner anu nyegerkeun ieu kapendak di kaki gunung Himalaya. Éta dicampur sareng bonténg, katumbiri, kacang, buah beri, sareng minyak pepermin. Campuran ngamungkinkeun kulit saimbang sareng pH na sareng ngabantosan ngajaga kulit murni.

Bonténg mangrupikeun panyawat penting sareng pemurnian pepelakan.

Éta nurunkeun puffiness kulit sareng kacapean. Éta mulangkeun kasegaran sareng nada kulit alami. Bonténg ogé nyumbang pikeun ngabenerkeun métabolisme na. Éta ningkatkeun tékstur kulit sareng nutrisi dina kulit.

 

4 Tampilan