Tentang Kami

Inpormasi anu saé tiasa ngajantenkeun pangalamanana langkung saé sareng kadang-kadang ngajantenkeun anjeun kaserang.

Links di luar negeri nyaéta situs wéb ngeunaan kahirupan internasional sareng iinditan pikeun sadayana. Éta didamel dina Juni 2019 ku sakelompok sukarelawan internasional anu damel sareng migran sareng pangungsi.

Links luar angkasa hoyong masihan inpormasi anu dipercaya sareng jelas ngeunaan tinggal di luar negeri ka sajumlah anu ageung di sadunya. Kami hoyong ngabagi pangalaman sareng wisatawan, wisatawan, mahasiswa internasional, ekspatriat, imigran, pangungsi, sareng saha waé anu ngan ukur panasaran hirup di luar negeri atanapi kumaha ngabageakeun nagara sorangan ka urang asing.

Links luar negeri didamel sareng didukung ku Asylum Links.
Asylum Links mangrupikeun solidaritas global pikeun migran sareng pangungsi didaptarkeun di Inggris. hiji Inggris sareng Wales Charitable Incorporate Organisation sareng nomer amal 1181234.