Taros Kami

lamun aya patalékan ngeunaan perjalanan sareng tinggal di luar negeri.
m.me/asylumlink
or
advokasi @alinks.org

upami anjeun hoyong sukarelawan sareng kami kintunkeun email ka
rekrutmen @alinks.org

pikeun pengumpulan dana upami anjeun hoyong ngadamel sumbangan (hatur nuhun!) punten email
pengumpulan dana @alinks.org

upami anjeun hoyong ngobrol sareng kamanah, atanapi perkawis akuntansi atanapi administrasi, punten nganggo
info@alinks.org

upami anjeun sanés organisasi, kauntungan bisnis atanapi média, sareng badé damel sareng grup kami mangga nganggo
advokasi @alinks.org


alinks, link luar negeri, diciptakeun sareng dirojong ku Asylum Links.
Asylum Links mangrupikeun solidaritas anu didaptarkeun di Inggris sareng Wales salaku Organisasi Amal Gabungan, CIO, sareng nomer amal 1181234.