Bank di Uzbékistan

Bank di Uzbékistan

Uzbékistan mangrupikeun nagara tilas Soviét di Asia Tengah. Masjid, mausoleum, sareng situs sanés anu aya hubunganana sareng Jalan Sutra, jalur perdagangan sajarah anu ngahubungkeun Cina sareng Laut Tengah, parantos dikenal. Registan, hiji alun-alun disada ku tilu agama anu éndah, katutupan mosaik

Maca deui
padamelan di Cortland

Padamelan di Cortland

Cortland mangrupikeun kota di Amérika Serikat Amérika County Cortland. Cortland, sering dikenal salaku Kota Karajaan, perenahna di daérah Kidul Kidul di New York. Gawe di Cortland mangrupikeun pangalaman anu saé. Abdi henteu kantos damel

Maca deui