Nagara bébas Visa Koréa Kidul

Numutkeun kana Indéks Peunteun Paspor Guide, paspor Koréa Kidul ayeuna peringkat kadua. Éta ngamungkinkeun warga nagara 195 ngumbara tanpa visa. Hasilna, éta dianggap salaku salah sahiji paspor anu paling dipikahoyong di dunya, ngagaduhan skor mobilitas anu luhur pisan. Perjalanan sareng visa tanpa visa nalika kadatangan sayogi pikeun anu gaduh paspor Koréa Kidul di nagara sapertos Brazil, Uni Éropa, Inggris, Uni Émirat Arab, sareng Amérika Serikat. Anu gaduh paspor Koréa Kidul, di sisi anu sanésna, peryogi visa pikeun nganjang ka 34 nagara di saluruh dunya. Ghana, Kuba, sareng Cina mangrupikeun nagara-nagara anu peryogi visa.

Hasilna, anu gaduh paspor Koréa Kidul gaduh pangkat langkung luhur tibatan anu ngagaduhan paspor anu sanés di nagara-nagara anu henteu meryogikeun visa kanggo lebet (nagara-nagara bebas visa) ogé nagara-nagara anu meryogikeun visa nalika kadatangan (nagara-nagara visa-on-kadatangan) atanapi éléktronik otorisasina perjalanan (ETA) pikeun asup (visa dina nagara kadatangan) (eTA). Ayeuna aya 140 nagara bébas visa paspor Koréa Kidul, 45 nagara visa-on-kadatangan Koréa Kidul, sareng 10 tujuan otorisasi perjalanan éléktronik (eTA) sayogi.

Panyekel paspor ti Koréa Kidul tiasa lebet kana 195 nagara, naha tanpa visa, kalayan visa saatos sumping, atanapi nganggo otorisasina perjalanan éléktronik (eTA). Hasilna, paspor Korea aya dina urutan kadua di dunya, ngan ukur paspor Inggris. Di sagigireun nagara visa-gratis sareng visa-on-arrival, aya 34 nagara sanés anu ngagaduhan paspor Koréa Kidul kedah visa fisik atanapi anu éléktronik (nyaéta nagara anu diperyogikeun visa).

Daptar Nagara anu aksés bébas visa:

Éntri bébas Visa:

  • Albania
  • Andorra
  • Anguilla
  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Arménia
  • Aruba
  • Austria
  • Bahama
  • Barbados
  • Bélarus
  • Bélgia
  • Bélis
  • Bermuda
  • Bonaire, St. Eustatius sareng Saba
  • Bosnia jeung Hérzégovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Kapuloan Virgin Inggris
  • Brunéi
  • Bulgaria
  • Chili
  • Colombia
  • Kapuloan Cook
  • Kosta Rika
  • Kroasia
  • Curacao
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Dominica
  • Républik Dominika
  • Ékuador
  • El Salvador
  • Éstonia
  • Eswatini
  • Kapuloan Falkland
  • Kapuloan Faroe
  • Fiji
  • Finlandia
  • Perancis
  • Guiana Perancis
  • Polinésia Perancis
  • Hindia Kulon Perancis
  • Gambia
  • Géorgia
  • Jérman
  • Gibraltar
  • Yunani
  • Greenland
  • Grénada
  • Guam
  • Guatemala
  • Guyana
  • Haiti
  • Honduras
  • Hong Kong
  • Hungaria
  • Islandia
  • Indonesia
  • Irlandia
  • Israél
  • Itali
  • Jamaica
  • Jepang
  • Kazakhstan
  • Kiribati
  • Kosovo
  • Kyrgyzstan
  • Laos
  • Latvia
  • Lésotho
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • macao
  • Malaysia
  • Malta
  • Mauritius
  • Mayotte
  • Méksiko
  • Mikronésia
  • Moldova
  • Monaco
  • Monténégro
  • Montserrat
  • Maroko
  • Myanmar
  • Walanda
  • Kalédonia anyar
  • Nikaragua
  • Niue
  • kalér Makédonia
  • Kapuloan Mariana Kalér
  • Norwégia
  • Territories Paléstina
  • Panama
  • Paraguay
  • Peru
  • Filipina
  • Polandia
  • Portugal
  • Qatar
  • reuni
  • Romania
  • Rusia
  • Saint Kitts jeung Nevis
  • Saint Lucia
  • San Marino
  • São Tomé jeung Príncipe
  • Sénégal
  • Sérbia
  • Singapura
  • Slowakia
  • Slovénia
  • Afrika Kidul
  • Spanyol
  • St. Héléna
  • St. Maarten
  • St. Piér jeung Mikélon
  • St Vincent sareng Grenadines
  • Suriname
  • Swédia
  • Swiss
  • Taiwan
  • Thailand
  • Trinidad jeung Tobago
  • Tunisia
  • kalkun
  • Kapuloan Turks jeung Kaikos
  • Ukraine
  • Uni Émirat Arab
  • karajaan Inggris
  • Uruguay
  • Uzbékistan
  • Vanuatu
  • Vatikan Kota
  • Venezuela
  • Vietnam
  • Wallis jeung Futuna

Visa dina Kadatangan:

  • Azerbaijan
  • Bahrain
  • Bangladés
  • Bolivia
  • Kamboja
  • cape Verde
  • Komoro
  • Mesir
  • Ethiopia
  • Gabon
  • Guinea-Bissau
  • India
  • Iran
  • Iraq
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Libanon
  • Madagaskar
  • Malawi
  • Maladéwa
  • Kapuloan Marshall
  • Mauritania
  • Mozambik
  • Namibia
  • Nepal
  • Oman
  • Palau
  • Papua New Guinea
  • Rwanda
  • Samoa
  • Arab Saudi
  • Seychelles
  • Sierra Leone
  • Kapuloan Solomon
  • Somalia
  • Tajikistan
  • Tanzania
  • Timor-Lésté
  • Togo
  • Tonga
  • Tuvalu
  • Uganda
  • Zambia
  • Zimbabwé

eTA Visa

  • Samoa Amérika
  • Australia
  • Kanada
  • Selandia Baru
  • Island Norfolk
  • Pakistan
  • Puerto Rico
  • Sri Lanka
  • Amérika Serikat
  • AS Parawan Isla

Visa Online:

  • Angola
  • Bénin
  • Djibouti
  • Sudan Kidul

Visa Diperyogikeun:

  • Apganistan
  • Aljazair
  • Butan
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kamerun
  • Républik Afrika tengah
  • Chad
  • Kongo
  • Kongo (Dem. Rep.)
  • Cote d'Ivoire (Basisir Gading)
  • Kuba
  • Guinéa Khatulistiwa
  • Éritréa
  • The Gambia
  • Ghana
  • Guinea
  • Liberia
  • Libya
  • Mali
  • Nauru
  • Niger
  • Nigeria
  • Koréa Utara
  • Sudan
  • Suriah
  • Turkménistan
  • Yaman

Visa Diperyogikeun:

  • Apganistan
  • Aljazair
  • Butan
  • Burkina Faso
  • Burundi
  • Kamerun
  • Kapuloan Kayman
  • Républik Aprika Tengah
  • Chad
  • Cina
  • Kongo
  • Kongo (Dem. Rep.)
  • Cote d'Ivoire (Basisir Gading)
  • Kuba
  • Guinéa Khatulistiwa
  • Éritréa
  • Ghana
  • Guinea
  • Liberia
  • Libya
  • Mali
  • Mongolia
  • Nauru
  • Niger
  • Nigeria
  • Koréa Utara
  • Sudan
  • Suriah
  • Turkménistan
  • Yaman

 

29 Tampilan