Nagara bébas visa Yunani

Warga Yunani henteu peryogi visa pikeun nganjang ka 114 nagara. Panyekel paspor Yunani ogé tiasa kéngingkeun 35 e-visa atanapi 15 visa nalika kadatangan. Yunani gaduh penduduk 10.9 juta jalma, kalayan Athena salaku ibukota na.

Perjalanan gratis Visa pikeun warga Yunani

Upami anjeun nyepeng paspor Yunani, anjeun tiasa sumping ka nagara-nagara ieu bari henteu kéngingkeun visa sateuacanna:

Éntri Di Éropa

  • Austria
  • Bélgia
  • Bulgaria
  • Siprus
  • Républik Czech
  • Dénmark
  • Éstonia
  • Finlandia
  • Perancis
  • Jérman
  • Hungaria
  • Islandia
  • Irlandia
  • Itali
  • Latvia
  • Liechtenstéin
  • Lituania
  • Luxembourg
  • Malta
  • Walanda
  • Norwégia
  • Polandia
  • Portugal
  • Romania
  • Slowakia
  • Slovénia
  • Spanyol
  • Swédia
  • Swiss
  • karajaan Inggris

Kami parantos nyiptakeun daptar dumasar kana lilana cicing:

Éntri bébas Visa valid pikeun 8 bulan

  • Bahama

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 6 bulan

  • Kanada

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 183 poé

  • Peru

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 180 poé

  • Méksiko
  • Panama

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 4 bulan

  • Fiji

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 3 bulan

  • Antigua jeung Barbuda
  • Argentina
  • Barbados
  • Dominica
  • El Salvador
  • Guyana
  • Honduras
  • Hong Kong
  • Jepang
  • Kenya1
  • Kuwait2
  • Malaysia
  • Maroko
  • Selandia Baru
  • Sénégal
  • Uruguay

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 90 poé

  • Albania
  • Bangladés
  • Bolivia
  • Bosnia jeung Hérzégovina
  • Botswana
  • Brazil
  • Brunéi
  • Chili
  • Colombia
  • Kosta Rika
  • Guatemala
  • Moldova
  • Nikaragua1
  • Paraguay
  • Sérbia
  • Afrika Kidul
  • Koréa Kidul
  • Taiwan
  • Ukraine
  • Venezuela

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 1 sasih

  • Bélis
  • Libanon

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 30 poé

  • Mesir1
  • Indonesia2
  • Thailand
  • Uni Émirat Arab

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 21 poé

  • Filipina

Éntri bébas Visa (atanapi visa-on-kadatangan) valid pikeun 14 poé

  • Bahrain

17 Tampilan