nagara anu ngamungkinkeun asup ka syrian tanpa visa

Nagara anu ngamungkinkeun asup ka Siria tanpa visa

Warga Siria tiasa ngumbara ka sababaraha nagara atanapi wilayah tanpa visa atanapi ngan ukur visa saatos sumping.

Sabaraha nagara anjeun tiasa nganjang ku paspor Siria?

Anjeun tiasa ngadatangan 30 nagara atanapi wilayah nganggo paspor Siria tanpa kedah ngajukeun visa sateuacanna.

Nagara naon anu tiasa didatangan ku urang Siria tanpa visa?

Seueur urang Siria cicing sareng ngumbara di Turki, Irak, sareng Yordania tapi sacara resmi aranjeunna peryogi visa pikeun lebet ka nagara-nagara ieu.

Urang Siria henteu kedah visa pikeun ngarambat:

  • Andorra sareng anjeun tiasa cicing salami 90 dinten, tapi anjeun peryogi visa pikeun ngaliwat Perancis atanapi Spanyol kanggo angkat ka Andorra;
  • Bermuda sareng anjeun tiasa cicing sahenteuna 21 dinten;
  • Kapuloan Cook;
  • Dominica sareng anjeun tiasa cicing 21 dinten;
  • Iran sareng anjeun tiasa cicing 90 dinten dina waktos 180 dinten;
  • Malaysia, sareng anjeun tiasa cicing 90 dinten;
  • Mauritania;
  • Mikronésia sareng anjeun tiasa cicing 90 dinten;
  • Niue;
  • Pitcairn;
  • Territories Paléstina;
  • Samoa sareng anjeun tiasa cicing 60 dinten;
  • Sudan sareng anjeun tiasa cicing 30 dinten.

Urang Siria tiasa kéngingkeun visa nalika sumping ka:

  • cape Verde sareng anjeun tiasa cicing salami 3 bulan;
  • Komoro sareng anjeun tiasa cicing salami 45 dinten;
  • Guinea-Bissau sareng anjeun tiasa cicing salami 90 dinten;
  • Makao (SAR Cina) ;
  • Madagaskar sareng anjeun tiasa cicing salami 90 dinten;
  • Maladéwa sareng anjeun tiasa cicing salami 30 dinten;
  • Mozambik sareng anjeun tiasa cicing salami 30 dinten;
  • Palau sareng anjeun tiasa cicing salami 30 dinten;
  • Rwanda sareng anjeun tiasa cicing salami 30 dinten;
  • Seychelles sareng anjeun tiasa cicing salami 3 bulan;
  • Somalia sareng anjeun tiasa cicing salami 30 dinten;
  • Timor-Lésté sareng anjeun tiasa cicing salami 30 dinten;
  • Togo sareng anjeun tiasa cicing ngan ukur 7 dinten;
  • Tuvalu sareng anjeun tiasa cicing salami 1 sasih;
  • Rwanda sareng anjeun tiasa cicing salami 30 dinten;
  • Uganda sareng anjeun tiasa cicing salami 3 bulan;
  • Yaman sareng anjeun tiasa cicing salami 3 bulan.

Nagara anu ngamungkinkeun asup ka Siria tanpa visa

Ieu di handap mangrupikeun daptar langkung inpormasi pikeun nagara-nagara anu ngamungkinkeun asup ka Siria tanpa visa. Nalika anjeun angkat ka nagara ieu nganggo paspor Siria anjeun henteu kedah visa atanapi anjeun ngan ukur kéngingkeun visa saatos sumping.

Andorra

Saha waé anu ngagaduhan paspor tiasa lebet ka Andorra sareng tiasa cicing salami 90 dinten. Tapi Andorra teu ngagaduhan bandara, janten anjeun kedah kéngingkeun visa pikeun Perancis atanapi Spanyol, visa Schengen, pikeun angkat ka Andorra. Anjeun tiasa maca langkung lengkep ihwal Situs web Luar Negeri Pamaréntah Andorra. Éta dina basa Catalan, Spanyol, Perancis, sareng Inggris, anggo Google Translate upami anjeun peryogi.

Bermuda

Saha waé anu ngagaduhan paspor naon waé tiasa lebet ka Bermuda, salami sahenteuna 21 dinten. Anjeun ogé tiasa nyungkeun perpanjangan langkung tilu sasih, anu biasana gampang didaptarkeun. Paspor anjeun ogé kedah valid salami 45 dinten saatos dinten anjeun badé angkat ka Bermuda.
Anjeun tiasa maca langkung lengkep dina halaman wéb pamaréntah Bermuda. Ieu ngan ukur dina basa Inggris, janten nganggo Google Tarjamah upami anjeun peryogi.

cape Verde

Warga Siria tiasa kéngingkeun visa nalika kadatangan salami 90 dinten nalika angkat ka Cape Verde. Anjeun kedah kéngingkeun pre-registrasi (EASE), langkung saé lima dinten sateuacan angkat. anjeun tiasa ngalakukeun éta di EASA halaman wéb sareng anjeun bakal kéngingkeun nomer aplikasi. Tanpa pra-pendaptaran (EASE) anjeun kedah mayar biaya tambahan nalika kadatangan.

Ékuador

poé 90

Iran

Anjeun tiasa cicing salami 90 dinten salami periode 180 dinten. Anjeun teu kedah visa upami sumping langsung ti Bandara Damsyik. Baca selengkapnya dina Halaman wéb visa éléktronik Iran, anu Farsi, Jerman, Inggris, sareng Arab.

Komoro

Visa dina datangna

Kapuloan Cook

31 poé.

Dominica

Nganti 6 bulan.

Haiti

3 bulan

Madagaskar

Visa dina datangna. 90 dinten, 30 dinten gratis.

Maladéwa

30 dinten kalayan kamungkinan perluasan.

Malaysia

Anjeun tiasa cicing salami 30 dinten di Malaysia tanpa visa. Baca langkung seueur ngeunaan Halaman wéb Pamaréntah Malaysia.

Mauritania

poé 90

Mikronésia

30 poé.

Mozambik

Visa nalika kadatangan salami 30 dinten.
https://checkvisa.net/micronesia-visa-for-citizens-of-syria/

Niue

30 poé.
https://checkvisa.net/niue-visa-for-citizens-of-syria/

Palau

Visa nalika kadatangan salami 30 dinten.

Samoa

60 poé.
https://checkvisa.net/samoa-visa-for-citizens-of-syria/

Seychelles

Bulan 3.

Somalia

Anjeun tiasa kéngingkeun visa saatos sumping. Éta sayogi di Bandara Bosaso, Bandara Galcaio sareng Bandara Mogadishu.

Sudan

1 bulan.
https://checkvisa.net/sudan-visa-for-citizens-of-syria/

Tajikistan

Visa nalika kadatangan salami 45 dinten.

Tanzania

Visa nalika kadatangan, tapi disarankeun kéngingkeun sateuacan angkat.

Timor-Lésté

Visa nalika kadatangan salami 30 dinten.

Togo

Visa dina kadatangan salami 7 dinten, diperpanjang dugi ka 90 dinten

Tuvalu

Visa nalika kadatangan salami 1 sasih.

Uganda

Visa 3 bulan saatos sumping. eVisa sayogi.

Yaman

Bulan 3.

sumber

Dina tulisan ieu, kuring dianggo salaku sumber urusan luar negeri masing-masing nagara sapertos nunjukkeun di luhur. Sateuacan angkat sok parios sareng maskapai anjeun ngeunaan naon kaayaanna pikeun ngantep anjeun naek hiber.
Puseur Wisata Asosiasi Angkutan Udara Internasional (IATA) ogé sumber anu saé. Sumber sanés anu kuring anggo nyaéta Indéks Paspor HanleyIndéks Paspor, Visalogi, sarta  CheckVisa.net.


Poto Cover mangrupikeun sampul paspor Siria anu dicandak tina Indéks Paspor.

41 Tampilan