Kumaha carana kéngingkeun padamelan di Tirana?

Kumaha carana kéngingkeun padamelan di Tirana?

Pelukan telat Albania pikeun ékonomi pasar bebas parantos nyababkeun lonjongna lowongan padamelan di Tirana. Salaku hasil tina ningkatna jumlah investasi asing di nagara éta, seueur industri gancang ngembang.

Tirana, ibukota Albania sareng tempat na daérah finansial sareng industri nagara, mangrupikeun inti tina ékonomi nagara éta.

Tatanén mangrupikeun bisnis Albania anu paling penting, tapi industri farmasi tambuh pentingna, sareng produksi tékstil sareng logam, ogé séktor jasa, sadayana nyumbang sacara signifikan kana kamakmuran ékonomi nagara.

 milari padamelan Di Tirana?

Salah sahiji karir anu paling khas pikeun ex-pats hijrah ka Tirana nyaéta ngajarkeun basa Inggris salaku basa asing, tapi ku ékonomi anu nguatkeun, aya ogé parobahan dina rupa-rupa bidang.

Situs wéb sapertos https://www.learn4good.com/jobs/tirana/albania/balik mancanagara tiasa nguntungkeun pikeun jalma asing nyobian nyobian damel di Tirana, khususna salaku guru, bari KarirJet jeung Dua Pune ogé solusi anu hirup pikeun sababaraha padamelan anu langkung jembar.

 Ngajar Basa Sunda

Éta bakal janten solusi anu paling gampang pikeun anjeun pikeun ngajar basa Inggris (upami anjeun panyatur asli Inggris nyaéta). Sadaya situs anu dibéréndélkeun di handap lumayan bisa dibandingkeun sareng nyayogikeun sajumlah ageung ngajar kasempetan padamelan basa Inggris. Tingali kana unggal situs pikeun ningali aya bukaan padamelan Albania. Ogé, tingali tabel anu saé ieu ti Akademi TEFL Internasional, anu nunjukkeun sabaraha artos guru tiasa kéngingkeun di sagala rupa nagara di panjuru dunya.

 

  1. ESL Pakasaban: Tata perenahna sanés paling pikaresepeun, tapi saha anu peryogi halaman wéb anu pikaresepeun padahal seueur seueur padamelan diajar basa Inggris pikeun dipilih?
  2. total ESL: Antaréa anu rumit teuing, tapi seueur postingan padamelan pikeun ngajar posisi di nagara sanés.
  3. Dave ngalakukeun padamelan anu saé pikeun agrégat sababaraha postingan padamelan pangageungna ti saluruh dunya di ESL Cafe.
  4. Tesall mangrupakeun agregator padamelan ageung pikeun guru.

Idin Gawé Tirana

Idin damel Albania dipasihkeun ku Kamentrian Karaharjaan Sosial sareng Pamuda. Expats biasana bakal nampi bantosan ti perusahaanna pikeun kéngingkeun a idin ngerjakeun, tapi aranjeunna bakal sering meryogikeun anjeun ngagaduhan visa heula.

 

Surat ijin damel biasana meryogikeun dokumén ieu:

Bewara-

UNDP henteu ngeusi batre aplikasi, pamrosésan, atanapi biaya latihan naon waé dina prosés rekrutmen salaku masalah kabijakan. Punten angkat ka kaca ieu upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan pengumuman lowongan anjeun tiasa nampi.

UNDP ayeuna sadar kana pengumuman lowongan kosong anu sumebar dina internét kalayan tujuan pikeun ngayakinkeun jalma pikeun ngadaptar pikeun latihan sareng mayar biaya.

 

4 Tampilan