Kumaha kéngingkeun padamelan di Kruja

Kumaha kéngingkeun padamelan di Kruja?

Kumaha kéngingkeun padamelan di Kruja?

Pelukan telat Albania ngeunaan ékonomi pasar bebas parantos nyababkeun lonjongna lowongan padamelan di Kruja. Salaku hasil tina ningkatna jumlah investasi asing di nagara éta, seueur industri gancang ngembang.

Krujë mangrupikeun hiji kota sareng kotamadya di Albania kalér-tengah. Tempat éta kasohor salaku tempat wisata. Janten, urang tiasa gampang padamelan di dieu salaku guider wisata.

Ogé, Tatanén mangrupikeun salah sahiji usaha anu paling penting di Albania, tapi industri farmasi tambuh pentingna, sareng produksi tékstil sareng logam, ogé séktor jasa, sadayana nyumbang sacara signifikan kana kamakmuran ékonomi nagara.

 Milarian padamelan Di Kruja?

Salah sahiji karir anu paling khas pikeun ex-pats hijrah ka Gjirokastra nyaéta ngajarkeun basa Inggris salaku basa asing, tapi ku ékonomi anu nguatkeun, aya ogé parobahan dina rupa-rupa bidang.

Situs wéb sapertos www.jobzella.com, balik mancanagara tiasa nguntungkeun pikeun jalma asing nyobian milarian padamelan di Gjirokastra, khususna salaku guru. KarirJet jeung Dua Pune ogé solusi anu hirup pikeun sababaraha padamelan anu langkung jembar.

Kasempetan padamelan di Albania pikeun jalma asing

 Ngajar Basa Sunda

Éta bakal janten cara anu paling langsung pikeun anjeun ngajar basa Inggris (upami anjeun panyatur asli Inggris nyaéta). Sadaya situs anu dibéréndélkeun di handap tiasa dibandingkeun sareng nyayogikeun sajumlah besar padamelan basa Inggris. Tingali kana unggal halaman wéb pikeun mariksa naha aya lowongan padamelan di Albania. Ogé, parios tabel anu luar biasa ieu ti International TEFL Academy, anu ngagambarkeun sabaraha artos guru tiasa kéngingkeun di sababaraha nagara di panjuru dunya.

  1. ESL Pakasaban: Tata perenahna sanés paling pikaresepeun, tapi saha anu peryogi halaman wéb anu pikaresepeun padahal seueur seueur padamelan diajar basa Inggris pikeun dipilih?
  2. total ESL: Antaréa anu rumit teuing, tapi seueur postingan padamelan pikeun ngajar posisi di nagara sanés.
  3. Dave ngalakukeun padamelan anu saé pikeun agrégat sababaraha postingan padamelan pangageungna ti saluruh dunya di ESL Cafe.
  4. Tesall mangrupakeun agregator padamelan ageung pikeun guru.

Idin Kerja Gjirokastra

Idin damel Albania dipasihkeun ku Kamentrian Karaharjaan Sosial sareng Pamuda. Expats biasana bakal nampi bantosan ti perusahaanna pikeun kéngingkeun a idin ngerjakeun, tapi aranjeunna bakal sering meryogikeun anjeun ngagaduhan visa heula. Anjeun tiasa ogé maca tulisan kami ngeunaan visa pikeun Albania.

Surat ijin damel biasana meryogikeun dokumén ieu:

  • surat dunungan pikeun ekspatriat,
  • salinan anu disahkeun sareng ditarjamahkeun tina kontrak padamelan,
  • salinan paspor ekspatriat (upami aya),
  • lima gambar, sareng kakuatan khusus pengacara pikeun bisnis anu nyayogikeun jasa.

Bewara-

UNDP henteu ngeusi batre aplikasi, pamrosésan, atanapi biaya latihan naon waé dina prosés rekrutmen salaku masalah kabijakan. Punten angkat ka kaca ieu upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan pengumuman lowongan anjeun tiasa nampi.

UNDP ayeuna sadar kana pengumuman lowongan kosong anu sumebar dina internét kalayan tujuan pikeun ngayakinkeun jalma pikeun ngadaptar pikeun latihan sareng mayar biaya.

 

19 Tampilan