Kumaha carana kéngingkeun visa turis pikeun kosta Rika?

CARA Kengingkeun VISA Pikeun COMBODIA?

Pikeun asup ka Kamboja, anjeun peryogi paspor anu valid sareng visa Kamboja. Visa wisata sareng bisnis di Kamboja lumaku salami sasasih ti dinten lebet. Wisatawan sareng wisatawan bisnis tiasa kéngingkeun visa Kamboja dina sadaya pameuntasan utama, ogé di bandara di Phnom Penh sareng Siem Reap.

Pikeun ngadaptar visa, turutan léngkah ieu:

hambalan 1

Daptar pikeun visa sareng ngalangkungan prosés pre-screening (Peryogi alamat email sareng nomer sélulér anu sah)

Ngawenangkeun 2-3 dinten damel kanggo réspon ti Kantor Visa ngalangkungan email.

Ngantosan email konfirmasi saatos anjeun ngalebetkeun sadaya makalah penting sacara digital.

Lengkah 2:

Pikeun pelamar tipe visa E sareng C, anjeun tiasa ngirim aplikasi visa anjeun ngalangkungan UPS / FedEx (pikaresep) atanapi USPS, atanapi ngirimkeunana langsung ku nyusun pasini ngalangkungan email atanapi telepon saatos nampi email konfirmasi ti consular.camemb.usa @ gmail.com.

Anjeun tiasa ngaléngkah LANGKAH 1 sareng ngirim mail atanapi ngirim aplikasi anjeun, salami anjeun ngalengkepan prosedur sareng sarat di handap ieu.

JAM EMBASSY:

9:00 dugi ka 12 WIB / 00:1 WIB dugi ka 00:4 WIB (EST), Senén dugi ka Jumaah

Jumlah kontak:  202-726 7742 202-997 7031 (Khmer)

FAX NUMBER: 202-726-8381 202-726-8381 202-726-8381

Éntri pikeun kéngingkeun Visa Kadatangan:

Bandara:

  1. Bandara Internasional Phnom Penh
  2. Siem Fedi Bandara Internasional

Wates Kamboja-Vietnam:

  1. Goréng Titik Cék Internasional (Propinsi Svay Rieng) / Moc Bai, Tay Ninh, Vietnam
  2. Kha Orm Sam Nor Titik Cék Internasional (Propinsi Kandal) / Ving Xuong, An Giang, Vietnam ("Pameuntasan Chau Doc")
  3. Tropieng Phlong Titik Cék Internasional (Propinsi Kampong Cham) / Xa Mat, Vietnam
  4. Banteay Chakrey Titik Cék Wates Internasional (Provinsi Veng Prey) / Dinh Ba, Dong Thap, Vietnam
  5. Samrong Titik Cék Internasional (Propinsi Svay Rieng) / Quy Tay kuring, Propinsi Long An, Vietnam.

Waragad pikeun Visa:

Biaya pikeun visa wisata tunggal lebet (T) (30 dinten): US $ 30
Biaya pikeun visa bisnis lebet tunggal (E) (30 dinten): US $ 35

Visa Pambébasan

Laos, Malaysia, Filipina, Singapura, Vietnam, Thailand, Indonesia, Brunei Darussalam, sareng warga Myanmar henteu meryogikeun visa wisata sareng diidinan cicing di Kamboja masing-masing 21 sareng 30 dinten.

Kumaha manjangkeun visa?

Penyuluhan visa sayogi di Departemen Imigrasi, Polri Nasional, pikeun visa wisata (T) sareng visa bisnis (E). Departemen Konsuler Kamentrian Luar Negeri tiasa manjangkeun diplomasi (A), pejabat (B), sareng visa sopan (C). Visa wisata ngan ukur tiasa diperpanjang sakali, salami maksimal sabulan (entri tunggal).

Visa bisnis tiasa diperbarui ku alesan ieu:

  • Salami sasasih (Éntri tunggal)
  • periode tilu bulan (Éntri tunggal)
  • kurun waktu genep bulan (Sababaraha entri)
  • Sataun (Sababaraha entri)
  • Overstayers bakal nyanghareupan biaya unggal dinten $ US sapuluh.

18 Tampilan