Kumaha kéngingkeun padamelan di Dubai pikeun India?

Kumaha cara kéngingkeun visa wisata pikeun Amérika Serikat?

Visa wisata dibérékeun ka pengunjung anu badé angkat ka nagara pikeun liburan atanapi ningali tempat-tempat wisata na. Visa ieu ngan ukur valid pikeun sababaraha waktos sareng teu kéngingkeun pangunjung asing pikeun ngalaksanakeun bisnis nalika di nagara éta. Prosedur aplikasi, kriteria eligibility, sareng dokuméntasi anu diperyogikeun, di sisi anu sanésna, bakal béda-béda ti hiji nagara ka nagara.

Kumaha cara kéngingkeun visa wisata pikeun Amérika Serikat?

Léngkah 1: Eusian Aplikasi Visa Nonimmigrant Visa (DS-160).
Lengkah 2: Laksanakeun mayar kanggo biaya aplikasi visa.
Léngkah 3: Anggo halaman wéb ieu pikeun janji. Dina raraga ngatur pasini anjeun, anjeun peryogi inpormasi ieu:
nomer dina paspor anjeun
Nomer anu aya di tukangeun resi Fee Visa anjeun. (Upami anjeun peryogi bantosan pikeun milarian nomer ieu, pencét di dieu.)
Nomer barkod angka DS-160 anjeun sapuluh (10) angka barkod
Léngkah 4: Dina tanggal sareng waktos wawancara visa anjeun, angkat ka Kedubes AS atanapi Konsulat. Anjeun kedah nyandak salinan scan surat janjian anjeun, halaman konfirmasi DS-160 anjeun, hiji jepretan anu anyar, sareng sadaya paspor anu ayeuna sareng anu saencana.

Anjeun ogé kedah nimbangkeun nyandak barang-barang ieu, gumantung kana tujuan perjalanan anjeun:

Siswa: Bawa salinan sasmita sakola pangénggalna, transkrip, sareng gelar / diploma. Bawa buktos bantosan kauangan dina bentuk laporan bank bulanan, slip deposit tetep, atanapi dokuméntasi sanés.

Dewasa anu damel: Bawa serat padamelan ti dunungan anjeun ogé rungkun gaji tilu bulan.

Pangusaha sareng eksekutif bisnis: Bawa buktina status perusahaan sareng remunerasi.

Nganjang ka anggota kulawarga: Fotokopi bukti-bukti rélatif anjeun pikeun pangkat kedah dibawa (mis. Kartu Héjo, sertipikat naturalisasi, visa anu valid, jst).

Visa Pengunjung B-1 / B-2:

Visa B-1 / B-2 mangrupikeun visa sanés imigran anu ngamungkinkeun pelamar nganjang ka Amérika Serikat pikeun bisnis atanapi pariwisata.

Visa B nutupan ampir sadaya alesan pikeun perjalanan samentawis, kajabi perjalanan mahasiswa, anu dijagaan ku visa F-1. Visa B-1 kanggo perjalanan bisnis, sedengkeun visa B-2 kanggo perjalanan, sapertos liburan atanapi kunjungan kulawarga.

Visa B1 / B2 valid pikeun sababaraha alesan, kalebet bisnis sareng wisata / wisata non-bisnis ka Amérika Serikat.

Iinditan nganggo visa B1 / B2 tiasa dilakukeun ku sababaraha alesan, kalebet tapi henteu diwatesan ku:

  • Negosiasi perjanjian atanapi ngayakeun rapat bisnis mangrupikeun conto kagiatan bisnis.
  • Hadiran konperénsi anu penting pikeun karir, pendidikan, atanapi usaha bisnis ayeuna
  • Ngurus harta baraya
  • Ngalakukeun liburan atanapi ilubiung dina acara wisata
  • Nganjang ka baraya
  • Kenging perhatian médis
  • Hadiran atanapi ilubiung dina kagiatan sapertos konser atanapi ceramah, salami anu hadir henteu dibayar atanapi dipasihan kiridit.

19 Tampilan