Kumaha kéngingkeun visa pikeun Kénya

Kumaha carana kéngingkeun visa pikeun Kénya?

Pikeun kéngingkeun visa pikeun cicing sakedap di Kénya, pikeun wisata atanapi pikeun bisnis, cukup gampang pikeun kaseueuran paspor di dunya.

Kumaha carana kéngingkeun visa pikeun Kénya?

  1. Anjeun tiasa ngadaptar nyalira www.ecitizen.go.ke.
  2. Tina Dropdown pilih ngadaptar salaku Pengunjung.
  3. Pilih Jasa Imigrasi jasa saatos anjeun lebet.
  4. Pilih pilihan pikeun ngalebetkeun aplikasi.
  5. Milih Visa Kenya.
  6. Pilih jinis Visa sareng ati-ati baca pitunjukna.
  7. Eusian formulir aplikasi lengkep.
  8. Visa, Mastercard, sareng kartu debit sanésna ditampi kanggo mayar.
  9. Saatos nampi konfirmasi ngalangkungan email, unduh sareng nyitak eVisa tina akun eCitizen anjeun.
  10. Di palabuan asup, nunjukkeun ka perwira imigrasi eVisa anu dicitak anjeun.

Visa pikeun Kénya

Sora Entri Visa
Jalma anu kabangsaan butuh visa pikeun asup ka Kénya pikeun bisnis, wisata, atanapi tujuan médis bakal dikaluarkeun visa éntri tunggal.
transit Visa
Salami waktos henteu langkung ti 72 jam, dikaluarkeun ka panumpang anu nyambungkeun Kénya ka tujuan anu sanés.
Sababaraha Visa Éntri
Dihaturkeun ka pangunjung ka Kénya anu kabangsaan butuh visa pikeun asup ka nagara éta pikeun bisnis, pariwisata, perawatan médis, atanapi tujuan sanés.

Dokuméntasi sareng Kelayakan Pikeun Kneya Visa

Pamaréntah Kenyan nganggo sistem édisi visa éléktronik, anu sami sareng visa tapi henteu peryogi cap atanapi labél dina paspor.

Nu ngumbara kedah nyumponan kriteria ieu supados tiasa layak:
Dina waktos pangakuan, anjeun kedah gaduh paspor anu sahanteuna sahenteuna genep bulan sareng hiji halaman visa kosong.
Tetep buktina kauangan anu cekap.
Simpen catetan ngeunaan penerbangan anjeun sareng balik.
Simpen salinan konfirmasi pendaptaran hotél anjeun.
Simpen sadayana dokuméntasi anu anjeun peryogikeun pikeun perjalanan salajengna anjeun dina tangan.

Nu ngumbara kedah masihan inpormasi ieu pikeun ngarengsekeun bentuk urutan:
Poto sareng salinan halaman inpormasi tina paspor
salinan halaman sampul payun paspor
Surat uleman Salin sertipikat pendaptaran perusahaan Kenya
duplikat tina

29 Tampilan