Kumaha cara kéngingkeun visa pikeun Spanyol ti Amérika Serikat?

Perjalanan bébas visa ka Spanyol sareng Andorra sayogi pikeun warga Amérika Serikat dugi ka tilu bulan. Aturan pamaréntahan di Spanyol panginten meryogikeun pamulangan atanapi tikét langsung atanapi buktos artos, gumantung kana kaayaan nalika éta. Urang Amerika anu hoyong cicing di Spanyol langkung lami tibatan 90 dinten kedah nyuhungkeun perpanjangan visa ti otoritas imigrasi Spanyol pikeun ngalakukeunana Sahenteuna tilu minggu sateuacan masa masuk asli kadaluarsana, kantor pulisi kedah nampi paménta perpanjangan no langkung ti salapan puluh dinten. Nalika éta sayogi, éta ngan dina kaayaan anu ekstrim.

Warga sareng padamel ti Amérika Serikat kedah kéngingkeun visa ti Kedubes Spanyol atanapi Konsulat anu aya di nagara bagianna atanapi nagara tempat cicingna sateuacana sateuacan angkat ka Spanyol. Dibutuhkeun tilu bulan saatos visa disatujuan pikeun urang asing di Spanyol pikeun ngalamar ijin. Pikeun kéngingkeun padumukan atanapi visa damel, anjeun kedah konsultasi sareng halaman wéb Kementerian Dalam Negeri atanapi telepon ka Kamentrian bébas tol di Spanyol di 060.

Jinis visa anu béda pikeun Spanyol:

Request Visa Sanggama Pondok:

Warga Amérika Serikat tiasa lebet bébas visa ka Spanyol salami dugi ka 90 dinten sabab Spanyol mangrupikeun anggota Schengen (pikeun tujuan wisata atanapi bisnis). Sanaos anjeun kedah nimbangkeun hal-hal ieu di handap nalika cicing sakedap di Spanyol:

  • Dibutuhkeun yén anjeun ngagaduhan paspor anu sah salami genep bulan saluareun anjeun cicing di Spanyol, dua halaman paspor kosong pikeun perangko lebet sareng kaluar
  • Tiket-balik atanapi tikét anu dikonfirmasi
  • Asuransi kaséhatan / kacilakaan / pangiriman anu sah kalayan cakupan internasional lengkep, khusus nyebatkeun panutup di Area Schengen
  • Bukti dana anu cekap pikeun nutupan lilana cicing anjeun di Spanyol.

Request Visa Jangka Panjang:

Pikeun cicing di Spanyol langkung ti tilu bulan, anjeun kedah ngajukeun visa nyicingan di konsulat Spanyol atanapi kedutaan anu caketna sareng tempat tinggal anjeun anu sateuacana (buka halaman wéb Kementerian Luar Negeri Spanyol sareng Kerjasama pikeun milarian konsulat atanapi kedutaan anu paling caket).

Syarat visa Spanyol beda-beda gumantung kana jinis visa anu dipénta: visa pelajar, visa penduduk anu henteu nguntungkeun, atanapi visa damel (pikeun diajar, cicing, atanapi cicing sareng damel masing-masing). Nanging, anjeun kedah milari janji di kedutaan atanapi konsulat, nampilkeun dokumén anu diperyogikeun dina bentuk aslina sareng salinan, ogé mayar biaya (biasana € 60, tapi biaya anu langkung luhur dilarapkeun ka warga AS), anu henteu tiasa dibalikeun dina kajadian yén aplikasi anjeun ditolak. Anjeun tiasa parios tulisan ieu pikeun ngalamar visa jangka panjang ka Spanyol.

25 Tampilan