Kumaha carana kéngingkeun visa pikeun Myanmar?

Kumaha carana kéngingkeun visa pikeun Myanmar?

Myanmar mangrupikeun salah sahiji nagara dimana visa kedah kéngingkeun sateuacan sumping; sanésna, anjeun bakal ditolak asup sareng kapaksa naék pesawat deui ka nagara anjeun.

Anjeun ngan ukur tiasa asup ka Myanmar ku jumlah palabuhan anu terbatas upami anjeun ngalamar eVisa, anu kalebet tilu bandara utama (Yangon, Nay Pyi Taw, sareng Bandara Internasional Mandalay) ogé sababaraha pameuntasan darat sareng Thailand sareng India. Nalika anjeun dugi ka Myanmar, anjeun kedah nyetak salinan persetujuan eVisa anjeun sareng parantos siap ditingalikeun.

Eusian Formulir VISA ONLINE anu Aman Pikeun Kéngingkeun EVISA DINA 4 Léngkah.

Ngalamar kedah ngalengkepan formulir aplikasi visa sareng sadayana rinci anu aya hubunganana.

Verifikasi JEUNG BAYAR

Sateuacan ngalih kana tahap salajengna, anu ngalamar kedah parios dua kali yén sadaya inpormasi anu dilebetkeun leres. Anggo kartu kiridit kanggo mayar. Surélék pangakuan bakal dikirim ka alamat email anu ngalamar, sareng kode rujukan aplikasi.

DINA 3 Dinten, NANGTU HURUF APROVAL

Prosedur persetujuan tiasa dugi ka tilu dinten. Sakali ditampi, anu ngalamar bakal kéngingkeun serat persetujuan eVisa ngalangkungan email. Nyitak surat ijin sareng bawa nalika nyandak paspor. Éta kedah ditepikeun nalika anjeun sumping.

larapkeun dieu

Sakumaha biaya visa pikeun Myanmar?

Waragad Ngolah Visa

No.Tipe Visawaragad
1Wisata Wisata (Online)AS $ 50.00
2Turis Visa Express (Online)AS $ 56.00
3Visa Bisnis (Online)AS $ 70.00

Sabaraha lami kanggo ngalamar visa ka Myanmar?

Kira-kira dua minggu

Aplikasi khas Myanmar Visa di Kedubes atanapi Konsulat butuh waktu sakitar dua minggu pikeun diprosés. Nanging, waktos pengolahanna bénten-bénten dumasar kana nagara mana anu anjeun lamar, naha anjeun ngalamar sacara langsung atanapi ku mail, sareng jinis visa anu anjeun panawaran.

19 Tampilan