Nagara gratis Visa pikeun anu gaduh kartu héjo

Kumaha carana kéngingkeun visa pikeun Ghana?

Pikeun kéngingkeun visa pikeun cicing sakedap di Ghana pikeun wisata atanapi bisnis, lumayan gampang pikeun kaseueuran paspor di dunya.

Kumaha carana kéngingkeun visa pikeun Ghana?

Anjeun tiasa ngadaptarkeun visa Ghana nyalira tapi upami anjeun peryogi bantosan pikeun aplikasi visa anjeun anjeun tiasa ngalangkungan layanan visa anu dipercaya, sapertos VisaHQ or iVisa, atawa Visa gancang. Gumantung kana kabangsaan anjeun sareng waktos anu anjeun gaduh, hiji layanan tiasa langkung merenah tibatan anu sanés.

Syarat Aplikasi Visa pikeun Visa Visa

Aplikasi éléktronik pikeun visa Ghana diperyogikeun. Sateuacan anjeun mimitian, punten diajar sareng scan sadaya prasyarat ieu, sabab éta kedah diunggah sapanjang prosés aplikasi online:

(1) Halaman inpormasi paspor anjeun (maks. 250 KB).

(2) Poto ukuran-paspor anu dicandak dina genep bulan terakhir diperyogikeun (maksimal 250 KB).

(3) Pesenan hotél ATAWA surat uleman kalayan salinan paspor / KTP host anu diperyogikeun (maks. 250 KB).

Anjeun kedah ngirim paspor aslina; salinan moal nyukupan.

Pikeun ngalamar visa, paspor anu ditandatanganan kedah sahenteuna 6 bulan sésana validitas. Visa kalayan validitas kirang ti genep bulan moal dikaluarkeun.
Kedah aya halaman visa kosong anu cekap. Visa dilampirkeun dina halaman kosong "Visa" paspor anjeun. Bagian tukang halaman "amandemen" paspor anjeun (jelas ditunjuk sapertos kitu) henteu cocog pikeun dikaluarkeun visa.
Upami paspor anjeun henteu nyugemakeun kaayaan ieu, anjeun kedah ngarobih deui atanapi kéngingkeun anu énggal sateuacan ngadaptar visa.

(4) Warga sanés Amérika Serikat kedah nyayogikeun buktina status légalna di Amérika Serikat (maks. 250 KB).

EVisas Ghana

Ghana eVisa mangrupikeun visa online anyar anu parantos diumumkeun ku pamaréntah Ghana sareng diantisipasi langsung diluncurkeun.

EVisa pikeun Ghana, saatos sayogi, bakal ngijinkeun wargi anu layak pikeun ngumbara ka Ghana pikeun waktos anu pondok bari henteu kedah ngajukeun visa kadutaan atanapi ngantosan antrian visa Ghana saatos sumping.

Pamaréntah Ghana utamina nerapkeun visa Ghana online pikeun nyepetkeun prosedur aplikasi visa sareng ningkatkeun sektor pariwisata nagara.

44 Tampilan