rumah sakit Kanada

Rumah sakit di Kanada

Kanada ngagaduhan rumah sakit anu saé, khususna di Montréal sareng Toronto. Sumawona, Rumah sakit di Kanada kadang tiasa dianggo sareng aplikasi kasehatan pikeun pasini janjian. Sedih, ampir sadaya kasus aplikasi butuh nomer idéntitas Kanada. Rumah sakit anu pangsaéna di Kanada nyaéta: Toronto Umum

Maca deui