Kaséhatan di Pakistan

Sistem Pangiriman Kaséhatan (HCDS) mangrupikeun pangaturan anu nyayogikeun pikeun nyicingan nagara mana anu épéktip, éfisién, distribusi sumber daya anu saé, cekap, sareng dana kanggo prasarana anu teratur pikeun maju. Sacara global, HCDS janten jasa anu saingan pisan sareng pesat pesat

Maca deui