Kumaha kéngingkeun padamelan di Vermont

Padamelan di Kerala

Pikatna kaleungitan padamelan pamaréntah di Kerala, anu narik calon kapungkur, aya deui sareng ayeuna cicing. Pakasaban pamaréntahan tiasa ngajangjikeun sareng nyayogikeun stabilitas sareng kaamanan anu padamelan swasta teu tiasa. Padamelan pamaréntah Kerala tiasa mastikeun

Maca deui