Visa Hong Kong pikeun India

Visa Hong Kong pikeun India

Kalayan seueur tempat wisata anu kasohor sareng kasempetan pikeun jalan-jalan, Hong Kong diberkahan. Anjeun badé mendakan hal-hal anu henteu seueur anu tiasa ditingali sareng dilakukeun. Warga nasional ti 170 nagara sareng wilayah tiasa nganjang ka Hong Kong tanpa visa. Sareng, gumantung kana kabangsaan,

Maca deui