Visa Cina

Visa Cina

Nalika ngalamar visa ka Cina, aya sababaraha léngkah anu anjeun kedah nuturkeun. Anu paling penting, éta bakal ngabantosan upami anjeun gaduh paspor anu valid pikeun ngalamar visa. Aya formulir aplikasi anu anjeun peryogikeun

Maca deui