Link Perancis, situs wéb, grup obrolan

Pitunjuk pangungsian di Perancis Tinjauan Perancis / jasa http://samsam.guide/ (Perancis, Inggris) http://samsam.guide/en/ - English W2eu.info - Wilujeng sumping di Éropa Kanggo kabébasan gerak: Inpormasi mandiri pikeun pangungsi sareng pendatang anu sumping ka Éropa http://www.w2eu.info/france.en.html (Inggris) http://www.w2eu.info/france.ar.html (Arab) http://www.w2eu.info /france.fa.html (Farsi) http://www.w2eu.info/france.fr.html (Perancis) Hak dina

Maca deui

Link Inggris, situs wéb, grup obrolan

W2eu.info - Wilujeng sumping di Éropa Kanggo kabebasan gerak: Inpormasi mandiri pikeun pangungsi sareng pendatang anu sumping ka Éropa http://www.w2eu.info/uk.en.html (Inggris) http://www.w2eu.info/uk .ar.html (Arab) http://www.w2eu.info/uk.fa.html (Farsi) http://www.w2eu.info/uk.fr.html (Perancis) Hak dina Daptar Program Pengasingan pro panyadia bantosan hukum bono mangrupikeun diréktori

Maca deui

Inpormasi Afrika Kalér

Tautan Libya, Podomoro, asuransi kasihatan, dokter, klinik, kaséhatan méntal, kabersihan, rumah sakit Kaséhatan, pasokan katuangan, pamariksaan médis, resép médis Derna, Tripoli sareng Benghazi Tel: (218) (61) 909 5202/909 5152/908 1582 Fax: (218) (61) 909 5829 E-mail: libyanrc @ gmail.comtaha.k.sultan @ gmail.com FB: https://www.facebook.com/healalzuw/ http://lrc.org. ly /  

Maca deui

Dokumén India, Pakistan sareng Pakistan Umum, Wéb, sareng Grup

01. Dokumén Umum Nasional, Situs Wéb sareng Grup Wéb atanapi dokumén lengkep ngeunaan migran sareng pangungsi anu ngaliput sadayana nagara dina sababaraha aspék sapertos suaka, perumahan, pendidikan, Podomoro sareng anu sanésna. Puseur India pikeun Migrasi: https://www.mea.gov.in/images/ICM_AR_FINAL_for_21032017.pdf Organisasi Internasional Pikeun Migrasi (IOM) http://ddugky.gov.in/site/default/files/ knowXNUMXBank/Migration_Support_Centre_Referensi_Framework.pdf 

Maca deui