Kuburan dahareun Siklon

Kanggo tuangeun sareng tempat panyumputan, ketik dina Google Maps, "saung tuangeun caket abdi" atanapi "saung wengi caket kuring" atanapi "saung tuangeun di Odisha" atanapi "saung tuangeun di Benggala Kulon". Anjeun ogé tiasa angkat ka Map My India sareng pilih " Pusat Bantuan Lapar

Maca deui