Universitas di banten

Perencanaan diajar di Vénézuéla parantos ningali di tujuh universitas top di Vénézuéla. Paguron luhur Terkenal di Vénézuéla Numutkeun topuniversities.com, aya salapan paguron luhur di Vénézuéla anu dina peringkat dina Peringkat Universitas (2018) ku Universitas QS Latin America

Maca deui