Hadiah pikeun Poé Lingkungan Dunya

Gagasan kado anu pangsaéna pikeun Poé Lingkungan Dunya ieu

Unggal taun tanggal 5 Juni, Poé Lingkungan Dunya diperingetkeun pikeun ningkatkeun kasadaran ngeunaan tumuh tantangan lingkungan sapertos polusi laut, pemanasan global, konsumsi berkelanjutan, sareng kajahatan margasatwa.
Mésér kado anu ramah lingkungan nunjukkeun yén anjeun parantos masihan perawatan tambahan pikeun hal-hal anu anjeun parantos ngagaleuh kumargi anjeun prihatin ngeunaan lingkungan.

Pasihan anu dipikacinta ku berkah alam kami parantos ngempelkeun kado anu pangsaéna pikeun Poé Lingkungan Dunia.  

TUMBUHAN KUNINGAN CANTIK TI AMAZON

Sikina Kembang Teratai Warna Pink & Bodas 15 Siki @ HANYA 199

Kunaon cikal teratai kado pikeun anu anjeun pikacinta? 

  • Bisa mantuan pikeun saha waé anu pulih tina kacilakaan atanapi kajadian anu neken

Regenerasi kembang lotus sapopoé matak pikaresepeun, sareng éta simbolis lahirna deui. (Hal ieu ngajantenkeun tempat anu idéal pikeun saha waé anu pulih tina kacilakaan atanapi kajadian anu neken.) Kembang, di sisi anu sanésna, ngagaduhan drive anu narik ati pikeun salamet. Sikina lotus tiasa salamet rébuan taun tanpa cai sareng masih berkecambah saatos langkung ti dua abad.

Siki Futaba Seungit Tulips


Naha kado cikal Tulips ka jalma anu anjeun resep? 

Tulip ilaharna aya hubunganana sareng cinta anu ideal. Tulip, sapertos seueur kembang sanésna, sumping dina rupa-rupa warna, masing-masing ngagaduhan hartos nyalira. Tulip dina warna beureum dikaitkeun sareng cinta murni, sedengkeun tulip ungu dihubungkeun sareng royalti. Tulip nganggo bodas dianggo pikeun nyatakeun harga diri atanapi pikeun ngirimkeun pesen pangampunan.

Tutuwuhan Mawar 


Kunaon pepelakan kembang ros pikeun jalma anu anjeun resep? 

Kembang mawar ngagambarkeun kaasih Gusti anu damel di dunya dina sagala rupa bentukna, tapi warna mawar anu béda ngagambarkeun gambaran spiritual anu béda. Mawar bodas aya hubunganana sareng kasucian sareng kasucian. Gairah sareng pangorbanan disimbolkeun ku kembang ros beureum. Mawar konéng aya hubunganana sareng élmu sareng kabahagiaan. Kembang pink pakait sareng apresiasi sareng katenangan.

Tutuwuhan Buah Endah Pikeun Kado

lemon Tree 


Ltangkal emon ngagambarkeun kabersihan, kasegaran, sareng penyembuhan dina tingkat spiritual. Mangrupikeun lambang cinta, dedikasi, sareng romansa. Lémon, sapertos perjalanan, nyucikeun sareng ngahudangkeun pikiran, awak, sareng roh urang. Éta sapertos jogét sareng dunya, dimana anjeun bogoh ka unggal tujuan sareng ngalamunkeun kahirupan di luar negeri.

Tangkal Pisang


Daun cau ngagaduhan sababaraha konotasi simbolis. Daun cau mangrupikeun lambang kasuburan anu loba di Afrika, sareng éta dimangpaatkeun dina ritual kasuburan pikeun ngajantenkeun awéwé subur. Naha anjeun terang yén kekembangan anu janten buah cau steril? Buddha ngadamel pepelakan cau minangka simbol tina sia-sia harta bumi kusabab ieu.

47 Tampilan