Jasa perbankan di Kuwait

Kuwait ayeuna gaduh sebelas bank pribumi. Bank Pusat Kuwait ngatur bank nagara, mastikeun stabilitas Dinar Kuwait, sareng bertindak salaku bankir pamaréntah sareng panaséhat kauangan. Sektor perbankan Kuwait, numutkeun ka Moody's, padet, kusabab kapercayaan lembaga rating yén proyék anu dibiayaan pamaréntah bakal terus ngarangsang pertumbuhan ékonomi sareng, hasilna, ningkatkeun aktivitas bank. Daptar bank utama ieu di Kuwait mangrupikeun titik awal anu manpaat pikeun saha waé anu resep kana karir di perbankan di Kuwait. Tingali daptar lembaga kauangan kami pikeun inpormasi tambihan.

Ieu sababaraha bank top di Kuwait.

Bank Nasional Kuwait

Dina hal total aset, Bank Nasional Kuwait (NBK) mangrupikeun bank panggedéna di nagara éta. Éta mangrupikeun bank pribumi anu munggaran sareng perusahaan saham munggaran di daérah Teluk Arab, parantos didirikeun taun 1952. Numutkeun ka Global Finance, NBK ayeuna mangrupikeun salah sahiji tilu bank anu paling aman di Wétan Tengah. Éta padamel langkung ti 7,000 padamel sareng ngagaduhan jaringan nasional 70 lokasi sareng 310 ATM. Bank ngagaduhan total aset US $ 98 milyar dugi ka Désémber 2020.

Imah Kuwait Keuangan

Kalayan total aset sakitar US $ 60 milyar, Kuwait Finance House (KFH) mangrupikeun bank panggedéna kadua di Kuwait. Bank Islam anu munggaran di nagara éta didirikeun taun 1977. Sadaya tindakan dilakukeun numutkeun hukum Syariah Islam. Organisasi nawiskeun perbankan perusahaan sareng pribadi, perbankan swasta, investasi sareng Immobiliare, keuangan komérsial, pembiayaan otomotif, perbankan internét, aplikasi perbankan seluler, kartu kiridit sareng seueur deui. Di Bahrain, UAE, Jérman, Turki, Malaysia sareng Arab Saudi, KFH aktip sacara internasional.

Bank Burgan

Ngalangkungan jaringan cabang régional na tina 167 lokasi, éta nyayogikeun jasa perbankan sareng investasi. Perbankan perusahaan sareng investasi, perbankan swasta, perbankan ritel sareng perbendaharaan mangrupikeun sektor bisnis utama Bank. Teluk Bank Algeria, Bank Internasional Tunis, Bank Burgan Turki sareng Bank Baghdad mangrupikeun cabang tina Burgan Bank Group. Perusahaan éta nyaéta bank panggedéna katilu Kuwait kalayan 24 milyar dolar dina total aset, setoran klién 12.4 milyar dolar sareng 14 milyar dolar dina pinjaman.

Bank Teluk

Bank Teluk mangrupikeun bank aset Kuwait anu kaopat panggedéna. Éta diwangun dina taun 1960 sareng ayeuna gaduh jaringan langkung ti 60 cabang sareng 200 ATM. Korporasi diklasifikasikeun salaku "A" ku perusahaan peringkat paling luhur (Standar & Goréng, Moody's sareng Fitch). Éta nawiskeun rekening tabungan sareng gajih ayeuna, MasterCard sareng Visa, kartu debit sareng prabayar, premi, asuransi perjalanan, mobile sareng online banking, kotak aman sareng pinjaman konsumen, pinjaman mobil énggal atanapi bekas, hipotik, pinjaman tunai dijamin, mancén sareng dana investasi . Éta ogé nyayogikeun seueur jasa.

Bank Komérsial Kuwait

Bank Komérsial Kuwait mangrupikeun salah sahiji 10 aset, deposit, pinjaman, panghasilan sareng bank panghasilan pangbadagna di Kuwaiti. Divisi pokok Bank nyaéta: Perbankan eceran, Divisi Kiridit Perusahaan, IBS, Divisi Keuangan & Investasi, Divisi Manajemén Risiko sareng Divisi Operasi. Departemén utama Bank nyaéta: Perusahaan éta dumasarkeun di Kuwait, Kuwait, sareng ngagaduhan 1490 padamel. CBK ngagaduhan peringkat kiridit jangka panjang Moody sareng Fitch ngeunaan A3.

Salain ti rinci bank anu hal anu paling penting anu hoyong dipikahoyong sadayana nyaéta kumaha anjeun tiasa muka rekening di bank ieu. Ieu pedaran ringkes ngeunaan kumaha urang asing tiasa muka rekening bank di Kuwait.

Kumaha cara muka Rekening Bank di Kuwait?

Anjeun kedah janten warga Kuwait kanggo muka rekening bank Kuwait. Bank bakal hoyong visa penduduk anjeun sareng Sértip bantahan No anjeun (teu aya sertipikat bantahan, NOC) nampi ku dunungan anjeun atanapi sponsor sateuacan kadatangan anjeun nalika anjeun siap nyiptakeun akun lokal anjeun. Sababaraha bank ogé tiasa naroskeun ngeunaan gambar anjeun, tenancy sareng paspor.

Kaseueuran bank gaduh rekening, gaji sareng tabungan ayeuna. Seueur bank nampi rekening gabungan. Sababaraha urang asing ngalaporkeun ditolak akun gabungan pasangan anu dikawin kusabab nyebarna cerai di Kuwait. Anjeun tiasa muka akun solo anjeun kalayan disatujuan salaku sponsor upami anjeun henteu tiasa ngadaptarkeun rekening gabungan sareng pasangan anjeun henteu damel di Kuwait.

9 Tampilan