Glucometers Pangsaéna di India 2021

Poe ieu jumlah panyakit beuki sering. Diabetes mangrupikeun salah sahiji anu paling umum tina panyakit ieu. Diabetes ogé beuki sering di nagara urang sareng kasus-kasus éta katingali lonjong unggal taun. Sanaos gelombang ieu ningkat dina sababaraha taun ka pengker. Sedengkeun diabetes mangrupikeun hiji kaayaan anu teu acan aya ubarna dugi ka ayeuna. Éta tiasa dikokolakeun dugi ka tingkat anu ngan ukur ku pangobatan sareng nutrisi anu leres. Sanaos anjeun kedah ngalacak kadar gula getih anjeun unggal dinten. Ieu janten penting pisan nalika anjeun panyakit sapertos diabetes sareng kadang anjeun kedah ngalacak éta saatos unggal tuang atanapi sakitar 4-5 kali sapoé. Sareng, seuseueurna penduduk di India henteu tiasa mayar tagihan rumah sakit anu mahal. Ieu waktos nalika glukéometers ngagaduhan tujuan hébat dina kahirupan anjeun sareng tiasa nyalametkeun anjeun tina seueur hal.

Dina jaman ayeuna téknologi, ieu parantos janten handier sareng gampang pisan dianggo. Aya seueur glukométer anu sayogi di pasar ayeuna-ayeuna. Kami parantos ngarobih daptar sababaraha glukométer pangsaéna anu sayogi. Punten tingali.

Sababaraha Glucometér Top

Dr. Morepen GlucoSahiji Monitor Monitor Glukosa Darah BG 03

Kusabab presisi sareng hargana murah, glukométer ieu ku Dr Morepen lumayan kasohor di pasar India. Pikeun meunteun tingkat gula, ngan ukur 0.5L getih anu diperyogikeun. Glukométer tepat sareng didamel sacara ergonomis supados pas sareng nyaman dina panangan anjeun. Fitur alarm beeper na ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang mariksa bacaan dina waktos anu pas. Glukométer, alat lancing, 10 lancét, aki, sareng kotak plastik sadayana kalebet dina bungkus lengkep. Jumlah strip uji anu kalebet dina pakét ieu ditangtukeun ku kombinasi anu anjeun pilih.

Mésér @ Amazon 

Kit Meter Glukosa Getih Aktip-Akk

Glukométer ieu ku Accu-check mangrupikeun anu pangsaéna di pasar. Accu-Check mangrupikeun nami anu kawéntar dina sababaraha jinis monitor kaséhatan. Glukométer ieu akurat pisan sareng nyayogikeun hasilna ngan 5 detik. Aya modeu anu bénten-bénten sayogi sareng glukométer ieu sapertos puasa, tanda pra sareng pasca tepung anu ngabantosan tingkat gula getih anjeun. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun maca bacaan anjeun anu sateuacanna. Éta ogé ngagaduhan pilihan dosis 8 detik deui. Kalayan fitur ieu, anjeun kéngingkeun sababaraha waktos tambahan (sakitar 10 detik) upami anjeun ngaluarkeun jumlah getih anu teu cekap sahingga anjeun tiasa nerapkeun jumlah getih anu pas ka strip pikeun kéngingkeun bacaan anu leres. Ogé, anjeun tiasa nyambungkeun kana laptop sareng ngaunduh laporan anjeun sareng jaga kanggo kaperluan anjeun di payun.

Mésér @ Amazon

BeatO Smart Glucometer Kit

Monitor gula getih Beato anu kawéntar ieu henteu sami sareng anu dijelaskeun di luhur. Ieu alat sakedik anu nyambungkeun kalayan gampang kana smartphone anjeun. Saatos éta, anjeun kedah ngalebetkeun strip sareng nyandak bacaan. Saeutik, sareng papanggihanna ditingali dina smartphone anjeun. Gampang pikeun ngalacak bacaan anjeun ayeuna yén sadayana aya dina telepon anjeun. Anjeun ogé bakal disarankan ngeunaan diet mana anu kedah diturutan upami bacaan na henteu saé, ngajantenkeun éta alat anu hadé pikeun dianggo.

Mésér @ Amazon

12 Tampilan