Bank di Koréa Kidul

Saatos pamulihan kuat tina shock pandemi, ramalan pikeun sektor kauangan Korea tetep, numutkeun ka Moody's. Peunteun daulat Korea pikeun Aa2 kalayan pandangan stabil nunjukkeun dasar-dasar ieu anu mantep. Sanaos kitu, hutang pamaréntah anu ningkat, populasi anu parantos sepuh, sareng ancaman konflik militér sareng Koréa Kalér bakal teras janten halangan.

Ieu mangrupikeun daptar Bank Top Koréa Kidul pikeun saha waé anu milari karir di perbankan tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian. Tingali daptar lembaga kauangan kami pikeun inpormasi tambihan.

Grup Keuangan Shinhan

Grup Keuangan Shinhan dibentuk taun 1897 salaku Bank Hanseong sareng mangrupikeun bank munggaran di Koréa Kidul. Aya opat divisi utama bisnis bank: Retail Banking, Corporate Banking, International Banking and Other Banking

Di Koréa Kidul, firma éta ngagaduhan 723 cabang sareng 29 pusat jasa manajemén kabeungharan swasta, ogé 14 cabang di nagara deungeun, sadayana kantor pusatna di Seoul. Éta ngagaduhan padamelan 13,000 jalma.

markas: Jung-gu, Seoul, Koréa Kidul

diadegkeun: 1 Séptémber 2001, Seoul, Koréa Kidul

Grup Keuangan NongHyup

Mangrupikeun gabungan antara Bank Pertanian sareng Féderasi Pertanian anu netepkeun NongHyup Financial Group di 1961. Hipotik, garis kiridit pribadi (PLC), pembiayaan perumahan komersial, sareng jasa pembiayaan téknologi énggal sadayana disayogikeun ku cabang perusahaan. Pilihan sanésna kalebet asuransi harta sareng korban jiwa, nyawa, sareng asuransi kasihatan.

Kantor pusatna di Seoul, Korea Development Bank ayeuna damel sakitar 13,400 urang di kantor cabangna 1 135 sareng 4,786 cabang anu dikokolakeun ku anggota koperasi na.

markas: Seoul, Korea Kidul

diadegkeun: 1961

Grup Keuangan KB

Perusahaan teguh finansial Koréa panggedéna ngagaduhan kantor pusatna di Seoul sareng nyayogikeun jasa kauangan ngalangkungan anak perusahaan na. Operasi Perbankan Ritel, Operasi Perbankan Perusahaan, Operasi Perbankan Lainnya, Operasi Kartu Kredit, Operasi Investasi sareng Kaamanan, sareng Operasi Asuransi Nyawa ngawangun séktor bisnis anu béda-béda di grup, numutkeun perusahaan.

markas: Seoul, Korea Kidul

diadegkeun: 2001

Bank Pangwangunan Korea

Dina 1954, Koréa Development Bank didirikeun di Seoul, Koréa Kidul. Lembaga kauangan ieu nawiskeun produk titipan, produk perbankan perusahaan, produk perbankan investasi, sareng produk perbankan internasional ogé jasa kauangan sanés.

Kusabab bank KDB mangrupikeun salah sahiji 61 bank top di dunya, éta henteu ngan ukur ngabantosan industri strategis tapi ogé ngabantosan firma anu berjuang berjuang deui dina jalur ngalangkungan restrukturisasi sareng nyayogikeun pembiayaan pikeun prakarsa pangembangan strategis.

markas: Seoul, Korea Kidul

diadegkeun: 1954

20 Tampilan