Bank di Jepang

Di Jepang, aya langkung ti 400 bank. Bank sentral dibentuk di Jepang dina taun 1882 pikeun ngatur pasokan artos nagara sareng bertindak salaku pemberi pinjaman tina pilihan terakhir pikeun bank di nagara éta, sareng Bank Jepang nyaéta lembaga éta. Bank di Jepang diwangun ku:

  • Bank Kotamadya, Daérah, sareng Amanah dilisensikeun pikeun beroperasi di nagara éta.
  • Bank Asing

Numutkeun laporan taun kamari anu dipedalkeun ku Moody's, sistem perbankan sigana bakal tetep stabil, sabab Bank tingkat kabijakan suku bunga négatip Jepang diproyeksikeun langkung ageung ku lingkungan operasi bank, résiko aset, sareng likuiditas (NIRP).

Mitsubishi UFJ Group Grup

Grup Mitsubishi didirikeun taun 1880 sareng kantor pusatna di Chiyoda, Tokyo. Sakitar 150,000 jalma damel di bank, anu ngagaduhan 12 juta nasabah. Aya opat grup bisnis dina perusahaan: perbankan ritel, perusahaan perbankan, aset amanah, sareng grup bisnis global. Éta ngagaduhan langkung ti 1,200 situs di langkung ti 50 nagara anu sanés.

markas: Kota Chiyoda, Tokyo, Jepang

diadegkeun: 2005

Mizuho Grup Financial

Grup Keuangan Mizuho didirikeun taun 2003 sareng nyayogikeun jasa perbankan sareng kauangan di Jepang, Amérika, Éropa, sareng Asia / Oséania. Perusahaan éta kantor pusatna di Tokyo, Jepang. Bank dibagi kana seueur divisi, kalebet Perbankan Ritel sareng Bisnis, Perusahaan sareng Institusional, Perusahaan Global, Pasar Global, sareng Manajemén Aset. Sakitar 60,000 jalma damel di bank, anu kantor pusatna di Chiyoda, Tokyo.

markas: Kota Chiyoda, Tokyo, Jepang

diadegkeun: 2001

Grup Keuangan Concordia

Grup Keuangan Concordia didirikeun taun 2016 sareng mangrupikeun bank régional panggedéna di Jepang. Bank, anu kantor pusatna di Tokyo, padamelan sakitar 6,000 urang. Financial Holding Concordia Financial Group Limited dibentuk ngalebetkeun Bank Yokohama sareng Higashi-Nippon Bank di Jepang. Jasa finansial disayogikeun ku perusahaan, sapertos perbankan sareng asuransi.

markas: Tokyo, Jepang

diadegkeun: 2016

Bank Chiba

Dumasar di Chiba, Bank Chiba didirikeun taun 1943. Éta perusahaan di Jepang anu nawiskeun sababaraha rupa barang sareng jasa kauangan. Sakitar 4,300 jalma padamel di dinya.

Nalika nutup panto na tanggal 31 Maret 2020, bank ngagaduhan sakitar 181 kantor: 159 cabang sareng 21 lokasi sub-cabang sareng 3 cabang virtual; 47,346 ATM anu aya di luar lokasi fisik bank; tilu konter bursa artos; tilu cabang New York; sareng tilu cabang London; sareng tilu kantor Shanghai, Singapura sareng Bangkok.

markas: Chiba, Chiba, Jepang

diadegkeun: 1943

11 Tampilan